privacy-policy

Mi koristimo tehnologije, kao što su kolačići, da prilagodimo sadržaj i oglašavanje, da pružamo funkcije društvenih medija i analiziramo saobraćaj na sajtu. Takođe razmenjujemo informacije o vašoj upotrebi naše stranice sa našim pouzdanim društvenim medijima, oglašivačima i analitičarima kao što su Facebook i Google. Kliknite ovde da nastavite.

Isus Mesija je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Koristićemo najbolju tehnologiju koja nam je dostupna da se pridržavamo stroge procedure tajnosti, kako bismo vaše lične podatke čuvali povjerljivim. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako ćemo zaštititi vašu privatnost, molimo kontaktirajte nas.

Mi ćemo ažurirati našu politiku privatnosti s vremena na vrijeme. Na ovoj stranici ćete naći takve ispravke.

Naša kompanija automatski prikuplja podatke o saobraćaju koji uključuju vašu IP adresu, ISP i povezane informacije kako bi nam pomogli u poboljšanju usluga i ponuda. Ova vrsta podataka o saobraćaju ne identifikuju vas lično. Kao što se prakticira na internetu, koristimo kolačiće i web beacons za praćenje podataka o prometu i transakcijama korisnika za računovodstvene svrhe.

Mi dijelimo anonimne informacije o (web) saobraćaju i o razmjenama podataka sa pružaocima usluga i podružnicama na ukupnoj osnovi za marketing i optimizaciju sajta. Međutim, ne dijelimo podatke o NPPI-u koji identifikuju korisnika ili bivšeg korisnika koji se otkriju pri prikupljanju i korištenju podataka (web) saobraćaja.

Mi NE prodajemo, NE iznajmljujemo ili na drugi način NE dijelimo vaš NPPI sa trećim licima, izuzev kako je objašnjeno u ovoj politici privatnosti.

Mi ne tražimo svjesno i uz naše znanje informacije od osoba mlađih od 18 godina. Mi ne nudimo, ne isporučujemo, niti pružamo proizvode ili usluge za osobe mlađe od 18 godina. Upotrebom ove stranice predstavljate se da ste punoljetni. Priznajete da vam je politika privatnosti naše kompanije dostupna i da ste imali priliku da je pročitate. NE koristite ovaj website na bilo koji način, ako bilo koji uslov naveden u politici privatnosti nije prihvatljiv za vas ili ako se ne slažete sa svim uslovima naše kompanije.

Naša kompanija nije odgovorna za politiku privatnosti koja se praktikuje na bilo kojem drugom website-u. Politika privatnosti opisana na ovom website-u može se razlikovati od nepovezanih trećih strana, koji vaš NPPI dijele sa ciljem zadržavanja usluga ili proizvoda.